Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
 

Hae sijaisapua!

Hae sijaisapua kirjallisesti paikallisyksiköstäsi ennen lomitustöiden aloittamista. Huomaathan, että sijaisapua ei voida koskaan myöntää takautuvasti!

Tämä koskee sekä paikallisyksikön palveluja käyttäviä, että itse lomituksensa järjestäviä maatalousyrittäjiä. Tarvittaessa voit täydentää hakemustasi sen jälkeen, kun se on tullut vireille.Sijaisapuhakemuksen voit tehdä joko sähköisesti                Lomitusnetissä

tai lomakkeella                           Maatalousyrittäjän sijaisapuhakemusMikäli haet sijaisapua sähköisesti Lomitusnetissä, löydät yksityiskohtaiset ohjeet hakemuksen tekemiseen alla olevasta linkistä:  

Ohje sijaisavun hakemiseen Lomitusnetissä »  |pdf
Mikäli haet sijaisapua lomakkeella, lähetä täytetty hakemus meille sähköpostin liitteenä;

Tallenna lomake ensin koneellesi, avaa ja täytä se käyttäen maksutonta Adobe Reader -ohjelmaa. Tallenna sitten täytetty lomake koneellesi ja lähetä se meille. Lomakkeen tallentaminen koneelle ennen ja jälkeen täyttämisen on tärkeää, jotta kaikki täyttökentät näkyvät ja tallentuvat oikein.

Voit myös tulostaa lomakkeen, täyttää sen käsin ja lähettää meille skannattuna sähköpostin liitteenä.Meillä on käytössämme Turvaposti,

jonka välityksellä voit lähettää meille sähköpostia tietoturvallisesti. Suosittelemme Turvapostin käyttämistä varsinkin silloin, kun toimitat meille salassa pidettäviä ja arkaluontoisia asiakirjoja.

Turvapostin käyttäminen on vapaaehtoista, mutta jos lähetät tavallisella sähköpostilla luottamuksellista tietoa, emme voi taata täyttä tietoturvallisuutta.


Lähetä tästä Turvapostia, jos 


paikallisyksikkö järjestää lomituspalvelusi

Lähetä tästä Turvapostia, jos olet   itse järjestetyn lomituksen käyttäjä


Ohjeet Turvapostin käyttöön löydät tästä »  |pdfMuista toimittaa meille myös sijaisapuhakemukseen liittyvät mahdolliset dokumentit, kuten lääkärintodistukset ja päivärahapäätökset!

Huomaathan, että päivärahapäätökset on toimitettava lomituspalveluille kokonaisuudessaan. Eli kun lähetät Kelan tai Melan päivärahapäätöksen meille, lähetä se täydellisenä niin, että jokainen päätöksen sivu on mukana. Päätöksestä ei myöskään saa peittää mitään tietoja. 


Sijaisapuhakemuksella on oltava vähintään seuraavat tiedot:

  • haen sijaisapua
  • hakijan nimi ja syntymäaika
  • sijaisavun syy (esim. sairauden aiheuttama työkyvyttömyys)
  • sijaisavun alkamispäivä

Jos olet valinnut itse järjestettävät lomituspalvelut, hae sijaisapuoikeutta kirjallisesti paikallisyksiköstä ennen sijaisaputöiden aloittamista.


 

Asiakaspalvelunumero
arkisin klo 10.00-14.00
044 787 8900

 

Yhteystiedot

Lomitus, asiakaspalvelunumero
puh. 044 787 8900 (ark. klo 10:00 - 14:00)

Minna Korpela
lähijohtaja

Susanna Kujala
lähijohtaja

Lea Ollikainen
lähijohtaja

Kati Vanhanen
lähijohtaja

Maarit Väinölä
lähijohtaja

Pirjo Mäntynen
lomituspalvelujohtaja
puh. 050 408 7471

Merja Haavisto
lomituspäällikkö
puh. 044 787 8910

Elina Suominen
toimistopäällikkö
puh. 044 787 8888

Terja Mikola
työsuojeluvaltuutettu
puh. 044 787 8845

Jaana Sulo
lomitusassistentti, laskutus
puh. 044 787 8870

Marjo Haaparanta
lomitusassistentti, palkat
puh. 044 787 8808

Miia Tytykoski
lomitussihteeri
puh. 050 360 3914