Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
 

Hae sijaisapua!

Hae sijaisapua kirjallisesti paikallisyksiköstäsi ennen lomitustöiden aloittamista. Huomaathan, että sijaisapua ei voida koskaan myöntää takautuvasti!

Tämä koskee sekä paikallisyksikön palveluja käyttäviä, että itse lomituksensa järjestäviä maatalousyrittäjiä. Tarvittaessa voit täydentää hakemustasi sen jälkeen, kun se on tullut vireille.Sijaisapuhakemuksen voit tehdä joko sähköisesti                Lomitusnetissä

tai lomakkeella                           Maatalousyrittäjän sijaisapuhakemusMikäli haet sijaisapua sähköisesti Lomitusnetissä, löydät yksityiskohtaiset ohjeet hakemuksen tekemiseen alla olevasta linkistä:  

Ohje sijaisavun hakemiseen Lomitusnetissä »  |pdf
Mikäli haet sijaisapua lomakkeella, lähetä täytetty hakemus meille sähköpostin liitteenä;

Tallenna lomake ensin koneellesi, avaa ja täytä se käyttäen maksutonta Adobe Reader -ohjelmaa. Tallenna sitten täytetty lomake koneellesi ja lähetä se meille. Lomakkeen tallentaminen koneelle ennen ja jälkeen täyttämisen on tärkeää, jotta kaikki täyttökentät näkyvät ja tallentuvat oikein.

Voit myös tulostaa lomakkeen, täyttää sen käsin ja lähettää meille skannattuna sähköpostin liitteenä.Meillä on käytössämme Turvaposti,

jonka välityksellä voit lähettää meille sähköpostia tietoturvallisesti. Suosittelemme Turvapostin käyttämistä varsinkin silloin, kun toimitat meille salassa pidettäviä ja arkaluontoisia asiakirjoja.

Turvapostin käyttäminen on vapaaehtoista, mutta jos lähetät tavallisella sähköpostilla luottamuksellista tietoa, emme voi taata täyttä tietoturvallisuutta.


Lähetä tästä Turvapostia, jos   paikallisyksikkö järjestää lomituspalvelusi

Lähetä tästä Turvapostia, jos olet   itse järjestetyn lomituksen käyttäjä

Ohjeet Turvapostin käyttöön löydät tästä »  
|pdfToimita myös sijaisapuhakemukseen liittyvät mahdolliset dokumentit em. sähköpostisoitteisiin.


Sijaisapuhakemuksella on oltava vähintään seuraavat tiedot:

  • haen sijaisapua
  • hakijan nimi ja syntymäaika
  • sijaisavun syy (esim. sairauden aiheuttama työkyvyttömyys)
  • sijaisavun alkamispäivä

Jos olet valinnut itse järjestettävät lomituspalvelut, hae sijaisapuoikeutta kirjallisesti paikallisyksiköstä ennen sijaisaputöiden aloittamista.