Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
vehmaan-vaakuna.jpg
 

 

Vehmaa on 2300 asukkaan historiallinen maalaispitäjä Varsinais-Suomen sydämessä. Meillä on uudehko hirsikoulu, upeat lähiliikuntapaikat, kutsuva Tummamäen luontopolku sekä toimiva ja monipuolisesti palveleva kuntakeskus Vinkkilä.

Tarjoamme mahdollisuutta johtaa kuntaamme kestävään kasvuun innostavassa ja kanssasi kehittyvässä työympäristössä

Kunnanjohtajana vastaat kunnanhallituksen alaisuudessa kunnan toiminnasta, hallinnosta ja taloudesta sekä toimit kunnan johtavien viranhaltijoiden esihenkilönä. Johdettavanasi on kaikkiaan noin 215 henkilön organisaatio neljällä toimialalla. Vehmaa on mukana paikallisessa elinvoimayhtiössä, maakunnallisessa kirjasto- ja seutukunnallisessa musiikki- ja kansalaisopistoyhteistyössä ja meillä on hedelmälliset yhteistyösuhteet naapurikuntiin.

Etsimme kunnanjohtajaksi tulevaisuuteen katsovaa ammattilaista: henkilöä, jolla on kykyä asioiden, ihmisten ja verkostojen hyvään johtamiseen. Odotamme kunnanjohtajan kehittävän kunnan hallintoa ja palveluita sekä sitoutuvan kunnan elinvoiman ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Kunnanjohtajana olet myös avainhenkilö positiivisen kuntakuvan muodostamisessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme johtamiskokemusta ja perehtyneisyyttä kunta- ja julkishallintoon, joista molemmista sekä taloudenpidosta käytännön kokemus luetaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi vankkaa ymmärrystä talouden ja toiminnan yhteydestä, päätöksentekokykyä, paineensietoa ja osaamista johtaa suuria kokonaisuuksia. Tehtävän hoidossa on etua vakuuttavista verkostoitumis-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidoista.

Virkasuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on sopimuksen mukaan kokonaispalkkana. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuustestiin. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee jättää 28.2. mennessä kuntarekry.fi /580799.
Kunnanjohtajan valinta pyritään päättämään kesäkuun valtuustossa 17.6.2024

Lisätiedot

Valtuuston puheenjohtaja Simo Virtanen, p. 050 570 7048
Valtuuston varapuheenjohtaja Mika Munkki, p. 044 0854590
etunimi.sukunimi@vehmaa.fi

Vehmaalla 5.2.2024
Kunnanhallitus