Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
 

Ajankohtaista

Tarjouspyyntö Vehmaan liikuntahallin siivouspalveluista lisätehtävineen

01.12.2022

Tarjouspyyntö Vehmaan liikuntahallin siivouspalveluista lisätehtävineen

Vehmaan kunta pyytää tarjouksia Vehmaan liikuntahallin siivouspalveluista lisätehtävineen. Työ sopii lisätyöksi normaalin päivätyön rinnalle. Tarjoukset on annettava keskiviikkoon 14.12.2022 mennessä.

Siivouspalvelut pitävät sisällään liikuntahallin ylläpitosiivouksen ja kesällä perussiivouksen sekä e-passin ja liikuntasetelimaksujen vastaanoton (erillisellä ajanvarauksella). Palveluntuottajan on mahdollista ylläpitää liikuntahallin kioskia (lukuunottamatta peli- ja turnaustapahtumia, jolloin ensisijainen mahdollisuus myyntiin on järjestävällä seuralla). Kioskitulot ja -menot tulevat yrittäjälle.

Liikuntahalli siivotaan koulupäivinä 3 h/päivä ja loma-aikoina tarpeen mukaan.

Kentän siivoustyö suoritetaan mielellään päiväkäytön ja iltakäytön välisenä aikana noin klo 15-17 (tai aamuisin tai iltaisin, mikäli kentällä on tässä välissä toimintaa), muun siivoustyön voi hoitaa itselle sopivana aikana siten, ettei se häiritse toimintaa.

Tarjoushinta sisältää kaikki edellä mainitut tehtävät (annetaan tuntihintana oheisen tuntimäärän mukaan laskettuna niin, että ALV:n osuus on eritelty erikseen). Toiminnan alkaessa tarjoajalla pitää olla y-tunnus sekä kuulua ennakonpidätysrekisteriin.

Lisätöitä voi aiheutua erikseen sovittavista tehtävistä kuten iltavalvonnasta ja viikonloppuisin turnausten yhteydessä mm. siivouksesta ja käyttäjien opastuksesta sekä mahdollisista ovien aukaisuista. Lisätyöhintaa pyydetään €/h siten, että ALV:n osuus on eritelty erikseen.

Vehmaan kunnanhallitukselle osoitetut tarjoukset on toimitettava suljetussa kirjekuoressa Vehmaan kunnanvirastoon, osoitteeseen Vinkkiläntie 26, 23200 Vinkkilä keskiviikkoon 14.12.2022 klo 12 mennessä, kuoreen merkintä
liikuntahallin siivouspalvelutarjous.

Vehmaalla 1.12.2022
Ari Koskinen
Kunnanjohtaja

Tarjouslomake liikuntahallin siivouksesta |xlsx
Tarjouslomake liikuntahallin siivouksesta |pdf