Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
 

Ajankohtaista

11.04.2024

Peruslohkomuutokset ovat nyt auki

Viljelijät pääsevät tekemään peruslohkomuutoksia nyt Vipu-palvelussa

Peruslohkomuutosten tekeminen on avautunut ja viljelijät pääsevät tekemään lohkojen jakoja,  yhdistämisiä, luomaan uusia peruslohkoja ja tarvittaessa rajakorjauksia. Huomaathan, että tekemäsi rajakorjaukset lähtevät käsittelyyn vasta peltotukihaun yhteydessä. 

Peruslohkomuutokset tulee tehdä toukokuun puoliväliin mennessä, jotta sinulla on uudet lohkot käytettävissäsi peltotukihaun aikana. Käsittelemme lohkomuutoksia päivittäin, joten jos lohkoja pitää ensimmäisen muutoksen jälkeen vielä muokata se onnistuu viimeistään seuraavana päivänä. Tarvittaessa voit soittaa toimistolle ja pyytää kiireellistä käsittelyä, jotta pääset muutoksissa eteenpäin. 

Peltotukien haku aukeaa näillä näkymin huhti-toukokuun vaihteessa. Todennäköisemmin toukokuun puolella, mutta vielä ei ole annettu tarkkaa avautumispäivää. Tiedotamme asiasta kun avautumispäivä on varmistunut. 

Peruslohkomuutoksiin on koottu ohjeistusta ruokaviraston youtube-kanavalle, josta voit katsoa vaihevaiheelta miten muutoksia tehdään. Kanavalle pääset tästä: Vipu-ohjevideot»

 

Yhteystiedot

Tuuli Jansson
Hankepäällikkö
puh. 044 739 3037