Ajankohtaista

Vehmaan kunta julistaa haettavaksi Ruoka- ja siivouspalvelupäällikön vakituisen toimen

Vehmaan kunta julistaa haettavaksi
Ruoka- ja siivouspalvelupäällikön vakituisen toimen

Pätevyysvaatimuksena tehtävään ovat soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja riittävä tehtäväalueen tuntemus. Edellytämme työkokemusta, joka on hankittu sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta esimiestehtävistä.

Arvostamme hyviä ihmisten ja asioiden johtamistaitoja, muutosjohtamiskokemusta, ongelmanratkaisutaitoja ja yrittäjämäistä ajattelutapaa palvelutuotannon suunnittelussa ja johtamisessa.

Työn hoitamiseksi on hallittava ruokapalvelun tuotannonohjausohjelmien, työaikasuunnitteluohjelmistojen ja tukkuliikkeen sähköisen tilausohjelmiston käyttö.

Ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö vastaa oman toimialueensa taloudellisesta tuloksesta, palveluiden kehittämisestä, asiakastyytyväisyydestä, henkilöstön johtamisesta ja hankinnoista. Tarvittaessa hän osallistuu operatiiviseen keittiötyöhön esim. sijaistilanteissa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Palkkaus KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Koeaika neljä (4) kuukautta.

Hakuaika päättyy 30.11.2021 klo 16.00.

Hakemukset sähköisesti kuntarekry- järjestelmän kautta: hakuavain 394845.
Lisätietoja antavat hallinto- ja taloussuunnittelija Heli Antikainen-Pauna, p. 044 739 3702 ja tekninen johtaja Antti Heinonen, p. 044 739 3787, etunimi.sukunimi@vehmaa.fi

Vehmaalla 15.11.2021
Vehmaan kunnanhallitus