Ajankohtaista

Vehmaan kunta hakee kahta lähihoitajaa

Vehmaalla vanhusten palveluissa on avoinna 2 lähihoitajan tointa. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen laillistus. Työmme keskeisenä periaatteena ovat yksilöllisen, merkityksellisen ja arvokkaan elämän tukeminen. Työtapa on kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä. Tehtävä on Margareeta-kodissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä.

Työ vaatii yhteistyötaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta sekä erityisesti vahvaa ja aitoa halua tehdä työtä asiakkaidemme hyväksi. Työ on kolmivuorotyötä. Valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan ja hygieniapassi ennen tehtävän vastaanottamista, tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Koeaika neljä (4) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta (työavain 201601) viimeistään 16.11.2018 klo 15.00 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n mukainen. Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Marja Soini p. 044-7393 779.

Vehmaalla 25.10.2018

Sosiaali- ja terveyslautakunta