Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
Vastaa kunnan päihdetilannekyselyyn
 

Vastaa Vehmaan päihdetilannekyselyyn!

 

Vehmaan kunta ja Varsinais-Suomen hyvinvointialue toteuttaa päihdetilannekyselyä verkkosivuillaan. Kysely on tarkoitettu Varsinais-Suomen kuntien asukkaille ja siinä kysytään havaintoja ja mielipiteitä päihteidenkäytöstä ja päihdehaittojen ehkäisystä. Vastauksia kerätään 23.10.-19.11.2023 välisenä aikana osoitteessa:

https://link.webropolsurveys.com/S/34F10544C5430B4F (täysi-ikäisille suunnattu kysely, alaikäisten oman kyselyn löydät sivun alalaidasta)

Päihdetilannekyselyllä kartoitetaan asukkaiden alkoholiin, tupakkatuotteisiin, huumeisiin ja rahapelaamiseen liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä. Toivomme mielipiteitäsi päihteistä ja rahapelaamisesta aiheutuvien haittojen vähentämisen keinoista. Kyselyssä tiedustellaan havaintoja erityisesti alaikäisten päihteidenkäytöstä sekä kunnan päihdetilanteesta yleisesti. Kyselyn avulla kehitämme ehkäisevän päihdetyön suunnittelua. 

 Tiedon keruusta vastaa Varsinais-Suomen hyvinvointialue Varha ja alueen kunnat. Tietojen käsittelystä vastaa Varha.

 Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea ovat arvokkaita työmme kehittämisessä. Kiitos, että autat meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Alaikäisten oma kysely +13 vuotiaille nuorille: https://link.webropolsurveys.com/S/C6EDD9DF09DAA67F

 

Yhteystiedot

Toni Koistinen
nuorisotyöntekijä
puh. 040 357 5565

Heli Antikainen-Pauna
hallinto- ja taloussuunnittelija, hyvinvointikoordinaattori
puh. 044 739 3702