Ajankohtaista

Tarjouspyyntö Vehmaan (Vinkkilän) matkahuoltopalveluista

Vehmaan kunta pyytää tarjouksia Matkahuollon pakettipalveluiden hoitamisesta Vehmaalla (Vinkkilässä). Samalla asiamiespiste toimii myös passi- ja henkilökorttilähetysten luovutuspisteenä.
Kunta maksaa korvausta tehtävän hoitamisesta Matkahuollolta saatavan korvauksen lisäksi maksimissaan 400 €/kk. Matkahuollon maksama palkkio määräytyy tilityskaudella käsitellyn lähetysmäärän mukaan.
Palveluiden toteuttaminen edellyttää, että asiamiehellä on käytössä nettiyhteydellä varustettu tietokone ja tulostin. Varastointitilaa tarvitaan noin 10 m2 ja piha-alueella on oltava riittävästi tilaa linja-autolle. Hyvä lähtökohta aukioloajalle olisi ma-pe klo 9-17. Aukioloaikojen osalta Matkahuolto edellyttää myös ennakoitavuutta. Ennen toiminnan aloittamista Matkahuolto vaatii toiminnalle vakuuden, joka on suuruudeltaan 2000,00 €. Asiamies on vastuussa hallussaan olevista lähetyksistä.
Etusijalla Vinkkilässä sijaitsevat yritykset, jotta turvataan linja-autoliikenne Vinkkilän keskustaan. Kunta esittää saatujen edellytykset täyttävien tarjousten ja tarjouksiin sisältyvien avustusmäärärahapyyntöjen pohjalta, mikä yritys tehtävään valittaisiin.
Matkahuolto tekee lopullisen palveluntuottajavalinnan.
Tarjoukset on toimitettava Vehmaan kunnanvirastoon 24.5.2019 klo 12 mennessä joko postitse tai sähköpostitseosoitteeseen vehmaan.kunta@vehmaa.fi.
Tarjoukseen maininta kunnalta anottavan avustuksen suuruudesta.
Lisätietoja antaa Pekka Pouta Matkahuolto Oy:stä p. 020 710 5161, pekka.pouta@matkahuolto.fi.

Vehmaalla 13.5.2019
Vehmaan kunta