Ajankohtaista

Tarjouspyyntö Vehmaan liikuntahallin ja Seuralan siivouspalveluista siihen liittyvine lisätehtävineen sekä liikuntahallin kioskitoiminnan hoitamisesta

Vehmaan kunta pyytää tarjouksia Vehmaan liikuntahallin ja Seuralan siivouspalveluista siihen liittyvine tehtävineen 1.11.2019 – 31.10.2020 väliseksi ajaksi, optiomahdollisuus seuraavalle vuodelle 1.11.2020 – 31.10.2021.

Siivouspalvelut pitävät sisällään liikuntahallin ja Seuralan ylläpitosiivouksen ja kesällä perussiivouksen, kuntosalin/hallin avainten latauksen, siivoustarvikkeiden tilauksen sekä varauskalenterin pidon. Lisäksi edellytetään, että siivouspalvelujen tuottaja ylläpitää liikuntahallin kioskia arkisin klo 15.00-20.00 ja lauantaisin klo 10.00-14.00. Yrittäjä pitää kioskia auki lisäksi myös erilaisten turnausten aikana. Avainten lataus on mahdollista kioskin aukioloaikoina. Kioskitulot ja -menot tulevat yrittäjälle.

Siivouspalvelut toteutetaan seuraavan viikkosuunnitelman mukaisesti:

Nimike                                                                         Aika

Liikuntahallin siivous ma                                       3 h

Liikuntahallin/Seuralan siivous ti                         3 h

Liikuntahallin siivous ke                                        3 h

Liikuntahallin siivous to                                        3 h

Liikuntahallin siivous pe                                       3 h

Hintaan sisältyy avainten lataus kioskin aukioloaikoina, tarvikkeiden tilaus, varauskalenterin sekä kioskin hoito. Tarjoushinta sisältää kaikki edellä mainitut tehtävät ja annetaan tuntihintana oheisen tuntimäärän mukaan laskettuna niin, että ALV:n osuus on eritelty erikseen.

Vehmaan kunnan vapaa-aikapalveluille osoitetut tarjoukset on toimitettava suljetussa kirjekuoressa Vehmaan kunnanvirastoon, osoitteeseen Saarikontie 8, 23200 Vinkkilä keskiviikkoon 16.10.2019 klo 12 mennessä, kuoreen merkintä liikuntahallin siivouspalvelutarjous.

Lisätietoja antaa: Vs. hallinto- ja taloussuunnittelija Heli Antikainen-Pauna, heli.antikainen-pauna@vehmaa.fi p. 044- 7393 702.

Vehmaalla 2.10.2019
Ari Koskinen
Kunnanjohtaja