Ajankohtaista

Sosiaalityöntekijän virka haettavana

Sosiaali- ja terveyslautakunta julistaa sosiaalityöntekijän viran haettavaksi.

Haemme laaja-alaisesta sosiaalityöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää. Pienessä työtiimissä on mahdollista tehdä monipuolisesti sosiaalityötä lapsiperheiden palveluiden, lastensuojelun, perheoikeudellisten palveluiden, työikäisten palveluiden ja vammaispalveluiden parissa. Peruspalvelujohtaja toimii työparina.

Arvostamme kunnioittavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä valmiutta ja kykyä tehdä joustavasti moniammatillista yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden tehdä etätyötä sovittaessa sekä säännöllisen työnohjauksen. Pro Consona- asiakastietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien henkilöiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat (817/2015, 12 §). Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työaika on 38 h 15 min/vko. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Vehmaan kunta on savuton työyhteisö.

Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Valitulta tarkistetaan rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Hakemukset palkkatoivomuksineen 8.6.2018 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivustojen kautta (työavain 184866) kelpoisuuden osoittavat todistukset ja CV liitetiedostona. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Vehmaan kunta, Sosiaali- ja terveyslautakunta, Margaretantie 15, 23210 Vehmaa. Tutkinto- ja työtodistukset esitettävä haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa peruspalvelujohtaja Raija Ketonen, puh. 050 520 8615.