Ajankohtaista

Sivistystoimen tiedote

Vehmaan koulun toiminta valtioneuvoston linjauksen johdosta

Suomen valtioneuvosto on linjannut, että koulut suljetaan. Varhaiskasvatus ja esiopetus jatkavat toimintaansa. Poikkeuksellisesti koulussa järjestetään 1.-3.luokkalaisten opetus niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla tai lapsille, joille ei pystytä järjestämään opetusta muulla tavalla. Lisäksi erityisen tuen oppilaille järjestetään lähiopetusta tarpeen mukaan. Toimenpiteet alkavat keskiviikkona 18.3.2020.

Tiistaina 17.3. oppilailla on koulupäivä 9 -13, jonka aikana selvitetään oppilaille koulun sulkemiseen ja etäopetukseen liittyviä käytännön toimia. Mikäli oppilas on poissa koulusta, saa hän ohjeet wilman kautta. Huoltajana olethan yhteydessä kouluun mahdollisimman pian, mikäli lapsesi tarvitsee lähiopetusta.

Yhteistyöterveisin
Hannele Lehtimäki,
rehtori/ ktj

Lisätietoa löytyy Opetus-ja kulttuuriministeriön sivuilta, https://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/valtioneuvoston-linjaus-suosituksista-varhaiskasvatuksen-esiopetuksen-perusopetuksen-lukio-ja-ammatillisen-koulutuksen-korkeakoulutuksen-vapaan-sivist