Päiväkoti Päivänkakkara

Päiväkoti Päivänkakkarassa arvostetaan luontoa, lähiympäristöä ja aktiivista liikkumista. 

Hoitopaikat:

Tuulten ryhmän kotikolo on nuokkarilla. Ryhmä koostuu 5-vuotiaista lapsista. Heidän kanssaan päivän touhuja jakavat  varhaiskasvatuksenopettaja Heta Leppälehto-Haukka sekä  varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Minna Karhula, Laura Salmi ja lastenhoitaja opiskelija Laura Varjo. Keittiössä häärii Susanna Mäkinen ja siivouksesta vastaa Satu Virtanen.

Aurinkoisten ryhmässä paikkoja on 24:lle ( 3-5 -v ) lapselle. Ryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksenopettaja Joanna Airiskallio sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Päivi Ruskamo ja Tuula Sammalsaari.

Pyryjen ryhmä on suunnattu alle 3 -vuotiaille lapsille, jossa paikkoja on yhteensä 12. Pyryissä työskentelevät s. varhaiskasvatuksen opettaja Katja Lehtonen sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Eeva-Stina Tuomi ja Heidi Heikkilä sekä ryhmäavustaja lastenhoitaja opiskelija Kyllikki Vanhatalo.

Päiväkodin ruokahuollosta ja siisteydestä vastaavat Anu Piiroinen ja Mirva Salonen.

Päiväkodin ovet ovat auki pääsääntöisesti klo 5.00-17.00.

 

Päiväkoti on suunniteltu lapsen kannalta toimivaksi ja turvalliseksi ympäristöksi, joka antaa mahdollisuuksia oppimiseen, aktiiviseen tutkimiseen, leikkiin ja lepoon.
Lasten keskinäinen vuorovaikutus on tärkeä osa lapsen päiväkotipäivää. Vertaisryhmässä lapsi harjoittelee päivittäin sosiaalisia taitoja ja rakentaa aktiivisesti käsitystä omasta itsestään.

Päiväkodin toiminnasta vastaa ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta. Itsensä kehittämistä työssä pidetään tärkeänä.
Päiväkodin ja perheen yhteistyö, kasvatuskumppanuus on päivähoidon keskeinen arvo. Päivittäisen keskustelujen, vanhempainiltojen ja juhlien lisäksi järjestetään mm. koko perheelle tarkoitettuja yhteisiä tempauksia.

Lisätietoa: Tuulet p. 044-7393881, Aurinkoiset:  p. 044-755 0080 (tähän numeroon vastataan pääsääntöisesti aina) ja Pyryt:  p. 044-711 0080