Päiväkoti Päivänkakkara

Päiväkoti Päivänkakkarassa arvostetaan luontoa, lähiympäristöä ja aktiivista liikkumista. 

Tuulten ryhmä koostuu 4-5-vuotiaista lapsista. Heidän kanssaan päivän touhuja jakavat varhaiskasvatuksen opettaja Heta Leppälehto-Haukka sekä  varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Laura Varjo ja Katja Lehtonen.

Aurinkoisten ryhmässä on 3-4 -vuotiaiden lasten ryhmä, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja Anni Häkli ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Katja Grönholm ja Susanna Junnila.

Tuiskujen ryhmä on pienten 1-3-vuotiaiden ryhmä, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja Teija Julmala sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Kyllikki Vanhatalo ja Heidi Heikkilä.

Pyryjen ryhmä on suunnattu 1-3 -vuotiaille lapsille, jossa paikkoja on yhteensä 12. Pyryissä työskentelevät vs. varhaiskasvatuksen opettaja Mirkka Vaahtera sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Hanna Susi.

Poutapilvet ryhmä toimii Vinkkilässä (Vinkkiläntie 24) tarjoten varhaiskasvatusta pidennetyllä hoitoajalla. Poutapilvet on ryhmä, jossa työskentelee lastenhoitajat Josefina Suominen ja Kaisa Vähä-Kouvola.

Esiopetuksen täydentävä varhaiskasvatus tapahtuu Vinkkilässä esiopetuksen yhteydessä osoitteessa Vinkkiläntie 24.

Päiväkodin ovet ovat auki pääsääntöisesti klo 6.00-17.00.

Päiväkoti on suunniteltu lapsen kannalta toimivaksi ja turvalliseksi ympäristöksi, joka antaa mahdollisuuksia oppimiseen, aktiiviseen tutkimiseen, leikkiin ja lepoon.
Lasten keskinäinen vuorovaikutus on tärkeä osa lapsen päiväkotipäivää. Vertaisryhmässä lapsi harjoittelee päivittäin sosiaalisia taitoja ja rakentaa aktiivisesti käsitystä omasta itsestään.

Päiväkodin toiminnasta vastaa ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta. Itsensä kehittämistä työssä pidetään tärkeänä.
Päiväkodin ja perheen yhteistyö, kasvatuskumppanuus on päivähoidon keskeinen arvo. Päivittäisen keskustelujen, vanhempainiltojen ja juhlien lisäksi järjestetään mm. koko perheelle tarkoitettuja yhteisiä tempauksia.

Lisätiedot: Tuulet p. 044-7393881, Aurinkoiset  p. 044-755 0080 (tähän numeroon vastataan pääsääntöisesti aina), Pyryt  p. 044-711 0080, Tuiskut p. 044-7393886 ja Poutapilvet 0447393880

 

Valokuvat Laura Varjo