Päiväkoti Päivänkakkara

Päiväkoti Päivänkakkarassa arvostetaan luontoa, lähiympäristöä ja aktiivista liikkumista. 

Tuulten ryhmä koostuu 4-5-vuotiaista lapsista. Heidän kanssaan päivän touhuja jakavat varhaiskasvatuksen opettaja Heta Leppälehto-Haukka sekä  varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Laura Varjo ja Katja Lehtonen.

Aurinkoisten ryhmässä on 3-4 -vuotiaiden lasten ryhmä, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja Anni Peltomaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Stina Valli ja Pia Isaksson.

Pyryjen ryhmä on suunnattu 1-3 -vuotiaille lapsille, jossa paikkoja on yhteensä 12. Pyryissä työskentelevät  varhaiskasvatuksen opettaja Taina Mattila(Anni Häkli 01/22 alkaen) sekä lastenhoitajat Mirkka Vaahtera ja Hanna Susi.

Tuiskujen ryhmä on pienten 1-3-vuotiaiden ryhmä, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja Teija Julmala sekä lastenhoitajat Kyllikki Vanhatalo ja Heidi Heikkilä.

Esiopetuksen tyädentävä varhaiskasvatus tapahtuu Vinkkilässä esiopetuksen yhteydessä Vinkkiläntie 24.

Päiväkodin ovet ovat auki pääsääntöisesti klo 5.00-17.00.

Päiväkoti on suunniteltu lapsen kannalta toimivaksi ja turvalliseksi ympäristöksi, joka antaa mahdollisuuksia oppimiseen, aktiiviseen tutkimiseen, leikkiin ja lepoon.
Lasten keskinäinen vuorovaikutus on tärkeä osa lapsen päiväkotipäivää. Vertaisryhmässä lapsi harjoittelee päivittäin sosiaalisia taitoja ja rakentaa aktiivisesti käsitystä omasta itsestään.

Päiväkodin toiminnasta vastaa ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta. Itsensä kehittämistä työssä pidetään tärkeänä.
Päiväkodin ja perheen yhteistyö, kasvatuskumppanuus on päivähoidon keskeinen arvo. Päivittäisen keskustelujen, vanhempainiltojen ja juhlien lisäksi järjestetään mm. koko perheelle tarkoitettuja yhteisiä tempauksia.

Lisätietoa: Tuulet p. 044-7393881, Aurinkoiset:  p. 044-755 0080 (tähän numeroon vastataan pääsääntöisesti aina), Pyryt:  p. 044-711 0080 ja Tuiskut p. 044-739 3886