Avoin varhaiskasvatus

Kerhotoiminta ja lastenhoidontuet on suunnattu koti- tai yksityisessä hoidossa oleville vehmaalaisille lapsille. (Lastenhoidon tuet, Kela) Kerho järjestetään yhteistyössä Vehmaan seurakunnan kanssa Vinkkilän seurakuntatalolla, Jampintie 10, Vinkkilä. Tammenterholaiset ovat 5-vuotiaita ja kokoontuvat maanantaisin ja torstaisin klo 9-12. Pihlajanmarjat on pienempien kerhoryhmä, joka kokoontuu tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12.

Kerhoissa edistetään lasten kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla tavalla. Kerhoissa lapsi saa leikkiä samanikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja. Kerhomaksu on 50 euroa lukukaudessa.

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12. Perhekerhossa voi jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheen arjesta ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa. Kerho-ohjaajina toimivat lastenohjaajat Sinikka Aaltonen ja Anni Aronen.

Syksyllä 2017 kerholaiset ovat Murmeleita ja  kerhot alkavat 1.9. Lapset voivat osallistua toimintaan 2 -4 kertaa viikossa (ma, ti, to ja pe) klo:9-12.30. Ilmoittautumiset meneillään.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook