Vinkkilän koulu

Vinkkilän koululla annetaan opetusta vuosiluokille 7.–9. Koulua käy 70 oppilasta. Koulu on osin kaksisarjainen; perusopetuksen ryhmiä on neljä. 7.luokka on jaettu useissa oppiaineissa kahteen ryhmään ison kokonsa vuoksi. Syksystä 2018 koulussa ovat myös Vehmaan 5.luokkalaiset opettajansa Juha Peltolan johdolla.

Pääsääntöisesti kaikki vehmaalaiset nuoret käyvät perusasteen 7.–9. luokat Vinkkilän koulussa. Koulupäivät alkavat yleensä kello 9 ja päättyvät kello 15.00. Opetus on osallistavaa ja sisällyttävää uusi opetussuunnitelma huomioiden ja annetaan tuetusti luokkamuotoisena ja oppilailla on sama työjärjestys koko lukuvuoden ajan.

Vinkkilän koulu toimii viipalekoulussa kevääseen 2019, jolloin koulu siirtyy uuteen hirsikoulurakennukseen.

Tiiviissä yhteistyössä koulun ja oppilashuollon henkilöstön kanssa toimii oppilaiden vanhempien perustama vanhempainyhdistys, joka järjestää tempauksia ja pyrkii osaltaan myötävaikuttamaan hyvän opiskeluympäristön säilymiseen.

Opettajina koulussa toimivat Sini Katvesoja, Susanna Junttila, Auli Lehtinen, Mika Nurmi, Tapio Mäkelä, Katariina Haavisto, Tiia Rajala, Kaisa Kraatila ja Anette Pettersson. Erityisopetuksesta vastaa Heli Laiho-Murdoch. Ohjaajina toimivat Mia Lännistö ja Petri Seppinen. Oppilashuoltoasioista vastaa erityisopettaja, erityisopetuksen apulaisrehtori Heli Laiho-Murdoch ja rehtori Hannele Lehtimäki, kuraattori-vapaa-aikasihteeri Suvi Valtonen, terveydenhoitaja Ellinoora Jalonen ja koulupsykologi Hilkka Tuimala.

Koulujen työ- ja loma-ajat 2018-2019

– syyskausi alkaa ke 15.08.2018 ja päättyy pe 21.12.2018

– syysloma pe 19.10. – ma 22.10.2018

– kevätkausi alkaa ma  7.1.2019 ja päättyy la 1.6.2019

– talviloma viikko 8

Lisäksi kouluilla on yhteinen lauantai työpäivä.

Wilma

Vinkkilän koulun Wilmaan pääset kirjautumaan tästä.
Pikaopas Wilman käyttöön (pdf)

VUOSIKE 17- 18