Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 

Koulutukset

 


Tulevat koulutukset

Ennakkotietoa tulevista koulutuksista: 

18.3.2024 klo 9-14 Teams

Luomutuotannon koulutus yhteistyössä Uudenmaan ja Pohjanmaan kanssa. Koulutus on maksuton ja avoinna myös muille kuin luomuviljelijoille. Tilaisuus vain etäyhteydellä ja tallenne sekä tilaisuuden materiaalit julkaistaan maaseutuverkoston sivuilla.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

19.3.2024 klo 9-15 Teams

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, sekä kuntien maaseututoimien yhteinen Teams koulutus klo 9-15. Tilaisuus vain etäyhteydellä ja tallenne sekä tilaisuuden materiaalit julkaistaan maaseutuverkoston sivuilla. 

Ilmoittautuminen ja ohjelma

22.3.2024 Luomukoulutus Raision kaupungintalo klo 12.15-15.45 (vain lähitilaisuus)

Ilmoittautuminen läsnätilaisuuksiin avataan vielä helmikuun aikana. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Näihin tilaisuuksiin ei voi osallistua etänä, eikä niitä taltioida. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

25.3.2024 klo 9.30-15.00 Laitilan kaupungintalon valtuustosali (vain lähitilaisuus)

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen sekä Vakka-Suomen maaseutupalveluiden järjestämä seutukunnallinen koulutus Laitilan kaupungintalolla 9.30-15.00. Tilaisuus samansisältöinen kuin Teams-koulutuskin. Ilmoittautuminen tilaisuuteen avataan myöhemmin ja ilmoittautumislinkki sekä tilaisuuden tarkempi ohjelma lisätään tälle sivulle. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus lounasruokailuun, mikä on omakustanteinen. 

10.4.2024 klo 12-15 Uudenkaupungin kulttuurikeskus Crusell (vain lähitilaisuus)

Vakka-Suomen YTA:n järjestämä oma tietoisku tärkeimmistä tukiehdoista. Havaintoja ensimmäisen kauden sudenkuopista ja mihin viljelijän kannattaa kiinnittää huomiota tukihakemusta täyttäessään. Koulutus järjestetään lähitilaisuutena Uudenkaupungin kulttuurikeskus Crusellissa klo 12-15. Ennen koulutusta on mahdollisuus omakustanteiseen lounasruokailuun. Ilmoittautuminen tähän koulutukseen on avattu. Pyydämme ilmoittautumiset maaseututoimen yhteiseen sähköpostiin . Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osallistutko ruokailuun. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu ja tähän liittyen pyydämme ilmoittamaan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Crusellissa pidetttävään koulutukseen ilmoittautumiset osoitteeseen:

Menneet koulutukset

Koulutusmateriaalit sekä jo pidetyissä koulutuksissa esitetyt kysymykset ja vastaukset

Esitys avautuu klikkaamalla esityksen nimeä

Ehdollisuus (päivitetty 21.4.)
Ekojärjestelmä
Suorat tuet, luonnonhaittakorvaus, nuorten viljelijöiden tulotuki (EU), kansalliset tuet, erikoiskasvipalkkiot ja aktiiviviljelijä
Tukihaun yleiset muutokset
Ympäristökorvaus
Mistä lisätietoa?-esitys

MTK-Kustavin Piknik-koulutusristeilyllä 10.2. esitetyt kysymykset ja vastaukset
Vehmaan YTA:n 29.3. koulutuksessa esitetyt kysymykset ja vastaukset

25.9.2023 Varsinais-Suomen yhteistoiminta-alueet järjestivät yhteisen syysilmoitus infon Teams-koulutuksena. Tallenne on nähtävissä täällä:

Syysilmoituskoulutus 25.9.2023

Koulutuksessa esitetyt kysymykset ja vastaukset

SYYSILMOITUSKOULUTUS 16.1.2024

Tiistaina 16.1.2024 järjestettiin Varsinais-Suomen syysilmoituskoulutus. Koulutusmateriaali on nyt julkaistu. Tallenteen saat tarvittaessa pyytämällä sitä maaseututoimistosta. 

Koulutuksen materiaali

Koulutuksessa esitetyt kysymykset ja vastaukset

ELÄINTUKIKOULUTUKSET 15.-19.1.2024

Eläintukikoulutusten esitysmateriaalit löytyvät maaseutu.fi sivuilta. Materiaaleihin pääset täältä: Esitysmateriaalit»

Koulutusten tallenteet on mahdollista saada pyydettäessä.