Ajankohtaista

Joulukonsertti torstaina 12.12 klo 18 Vehmaan kirkossa

Matti Mäntylä & Kaivokatu-orkesteri. Matti Lakari (kapellimestari, piano) Markku Laakso (kitara, trumpetti ja flyygelitorvi) Tapio Kilpi (kontrabasso) sekä Pertti Laine (rummut) .

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Hartaan kaunista – iloisen rytmikästä

Matti Mäntylän ja Kaivokatu -orkesterin jouluohjelmisto koostuu sekä koti- että ulkomaisista kappaleista, joissa Joulun ilosanoma kiteytyy ilmaisumuodoltaan perinteisen hartaana sekä toisaalta svengaavan rytmikkäänä.

Naantalilais-turkulaisen orkesterin jäsenillä on sekä vuosikymmenten että hieman tuoreempaakin keskinäistä kokemusta yhteisestä musisoinnista. Esiintyjien taustalta löytyy niin klassisen ja hengellisen musiikin kuin kevyen ja viihdemusiikin, jazzin ja big band –musiikin koulutusta sekä pitkää keikka- ja konserttikokemusta – yhdessä ja erikseen.

Laulusolistin, Vehmaallakin pitkään asuneen Matti Mäntylän ohella trumpettia, flyygelitorvea ja kitaraa soittaa Markku Laakso, bassoa Tapio Kilpi, rumpuja Pertti Laine sekä pianoa sovittaja ja kapellimestari Matti Lakari.

Orkesterin nimellä on luonnollinen yhtymäkohta Naantalin Kaivokatuun, jonka varrella niin lukuisat harjoitukset vuosien kuluessa on pidetty.