Siirry sisältöön »
 • Tekstikoko
 • Pienennä tekstin kokoa
 • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
 

Tehostettu palveluasuminen

Margareeta-koti  —  Tehostettua palveluasumista ikäihmisille

Margareeta-koti on ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille tarjoava tehostetun palveluasumisen yksikkö. Margareeta-kodin toiminnan tavoitteena on edistää asiakkaiden hyvinvointia ja tarjota heille turvallinen, yksilöllinen ja merkityksellinen arki. Hyvän arjen toteuttamisessa auttavat myönteinen ilmapiiri, luovuus, ammatillisuus ja hoitajien saumaton yhteistyö. Kauniit ja viihtyisät tilat luovat asukkaille kotoisan ja turvallisen elinympäristön.

Keskeisenä periaatteena yksiköissä on omatoimisuuden tukeminen toimintakykyä ylläpitävällä ja kuntouttavalla työotteella. Hoitotyön kokonaisuutta ohjaavat merkityksellisen elämän toteutuminen yhteisellä tekemisellä, ulkoilulla, virkistyksellä ja jokaisen asukkaan omia kiinnostuksen kohteita tukemalla.

Margareeta-kodissa on 39 asukaspaikkaa, joista 4 on lyhytaikaisen- ns. intervallihoidon paikkoja. Asukaspaikat jakautuvat kolmeen ryhmäkotiin, Sinisiipi, Hopeasiipi ja Kultasiipi. Jokaisella pitkäaikaisenhoidon asukkaalla on oma huone, jonka kalustukseen kuuluu sänky. Muuten huoneen saa kalustaa omilla huonekaluilla ja rakkailla esineillä.

Margareeta-kodissa työskentelee ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta, joka huolehtii asukkaiden hyvinvoinnista. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin tarkemmin, huolehtii omaisten kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja ajantasaisen hoito- ja palvelusuunnitelman ylläpitämisestä.

  Margareeta-kodin osoite:

  Margaretantie 15, 23210 Vehmaa. Sairaanhoitajat tavoitettavissa pääsääntöisesti arkisin klo 8-15.

   

  Yhteystiedot

  Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  Margaretantie 15, 23210 Vehmaa

  hoitajat, Hopeasiipi
  puh. 050 599 8736

  hoitajat, Kultasiipi
  puh. 050 597 5179

  hoitajat, Sinisiipi
  puh. 050 595 6013

  Laura Kallila
  sairaanhoitaja
  puh. 044 788 0149
  Varha

  Jenni Keränen
  sairaanhoitaja
  puh. 044 739 3777
  Varha

  Sari Suominen
  sairaanhoitaja
  puh. 044 739 3779
  Varha