Ajankohtaista

Haemme Vehmaalle hallinto- ja taloussuunnittelijaa

Osaatko ajatella laatikon ulkopuolelta? Oletko innostunut kehittämään ja luotsaamaan upeaa kuntaamme tulevaisuuden haasteisiin vastaten? Luovitko ketterästi niin vapaa-aikapuolen kuin elinkeinoasioiden ja taloushallinnon suunnittelun välillä? Onko sinulla näkemystä ja kokemusta kunnan talouden ja elinkeinopuolen suunnittelusta?

Virka täytetään toistaiseksi. Viranhaku ja valintaprosessi on ehdollinen siihen saakka, kunnes valtuusto on tehnyt hallintosääntöön tarvittavat muutokset. Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostetaan tehtävän kannalta monipuolista työkokemusta. Eduksi luetaan myös kokemus elinkeino- ja vapaa-aikatoimen tehtävien hoidosta. Palkkaus KVTES:n mukaan, mutta hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekry.fi järjestelmän kautta (työavain 187200) viimeistään 25.6.2018 klo 12.00. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viranhoidon aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Ari Koskinen, 050 386 6142, etunimi.sukunimi@vehmaa.fi

Lisätietoja kunnastamme www.vehmaa.fi

Vehmaalla 7.6.2018
Kunnanhallitus