Ajankohtaista

Avoimet varhaiskasvatuspalvelut on haettavissa eDaisyn kautta

Kerhotoiminta ja lastenhoidontuet on suunnattu koti- tai yksityisessä hoidossa oleville vehmaalaisille lapsille. (Lastenhoidon tuet, Kela) Kerho järjestetään yhteistyössä Vehmaan seurakunnan kanssa Vinkkilän seurakuntatalolla, Jampintie 10, Vinkkilä.

Kerhoissa edistetään lasten kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla tavalla. Kerhoissa lapsi saa leikkiä samanikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja.

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12. Perhekerhossa voi jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheen arjesta ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Kerhoajat tarkentuvat myöhemmin.

Paikat haetaan alla olevasta linkistä:

https://vehmaa.daisynet.fi/eDaisy/

eDaisy  on Vehmaan varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi, johon kirjaudutaan aina Suomi.fi palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella, eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täällä huoltajat hoitavat hakemisen ja ilmoitukset varhaiskasvatuspalveluihin liittyen, esim. varhaiskasvatushakemus, esiopetusilmoitus, tulotietoilmoitukset, irtisanomis- ja muutosilmoitukset. Tänne tulevat myös lasten sijoitus- ja maksupäätökset huoltajille näkyviin.