Siirry sisältöön »
 • Tekstikoko
 • Pienennä tekstin kokoa
 • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
 

Yrityspalvelut

Vehmaan kunta kannustaa asukkaitaan yrittäjyyteen ja tarjoaa yrittäjille monipuolisia tuki-, neuvonta- ja kehittämispalveluja muun muassa seuraavilla aloilla:

 • tontti- ja toimitila-asiat
 • sijoittumisneuvonta
 • yritysneuvonta
 • Vakka-Suomen yrityspalvelujen koordinointi

Vehmaa kuuluu EU:n haasteellisten alueiden lisäksi äkillisiin rakennemuutosalueisiin.


Ukipolis

Ukipolis Oy on Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan, Taivassalon, Kustavin ja Pyhärannan kuntien omistama kehittämisorganisaatio, joka palvelee Vakka-Suomen yritys- ja elinkeinotoimintaa. Ukipolis palvelee yrittämiseen, yritystoiminnan kehittämiseen, rahoitukseen ja yritystukiin liittyvissä asioissa ja on apuna yritystoiminnan kaikissa vaiheissa.

Ukipolis Oy
Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki
etunimi.sukunimi@ukipolis.fi

Neuvonta

Katariina Torvinen
puh. 040 513 6892

Esa Kerkola
puh. 044 506 3787


Finnvera

Finnvera on Suomen valtion omistama erityisrahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun, kansainvälistymiseen ja vientiin. Tavoitteena on kehittää suomalaisten yritysten kotimaan toimintoja ja edistää niiden vientiä ja kansainvälistymistä.


Yritystuet


Yritystulkki

Yritystulkki-sivustolta löytyy kaikki yrittämiseen liittyvä perustieto yrityksen koko elinkaaren ajalle sekä erilaisia työkaluja yritystoiminnan kehittämiseen.

Yritystulkki-palvelu tarjoaa yrittäjien käyttöön oppaita, työkirjoja ja laskentaohjelmia avuksi yrityksen hallinnon, talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen. Yritystulkista löytyy myös kattava yrityksen perustamisosio toimintaansa aloittaville yrittäjille.


  Hyödyllisiä linkkejä

   

  Yhteystiedot

  Tuuli Jansson
  Hankepäällikkö
  puh. 044 739 3037

  Riitta Vanhatalo
  toimistosihteeri
  puh. 044 739 3708

  Ari Koskinen
  kunnanjohtaja
  puh. 050 386 6142