Muuta Rautilaan maaseudun rauhaan!

Omaa rauhaa ja merellistä luontoa – siinä Rautilan viehättävyys pähkinänkuoressa. Valtakunnallisestikin arvokkaan kulttuurimaiseman sylissä sijaitsevalla alueella on 7 tonttia, joiden joukosta löytyy se täydellinen paikka myös sinun unelmiesi omakotitalolle.

Vehmassalmen äärellä sijaitsevan tonttialueen erikoisuus on kyläyhdistyksen rantasauna, joka hellii löylyillään asukkaita ympäri vuoden. Reippailu monipuolisissa ulkoilumaastoissa antaa virtaa arkeen ja uimaranta houkuttelee kesäisin loikoilemaan. Veneilyn ystävä vuokraa kulkupelilleen paikan venelaiturilta, kiven heiton päästä omasta ulko-ovesta. Myös Rautilan kulkuyhteydet ovat kunnossa ja esimerkiksi työmatka Turkuun tai Uuteenkaupunkiin taittuu tuossa tuokiossa.

Rautila


Jäljellä Tonttien koot Hinta
1. Vaihe 5 kpl 1.400-1.600 12 € / m2
2. Vaihe 19 kpl 1.400-1.900 12-15 € / m2
Kauppila 5.034 m2 48 000 €
Rautilantie 664 4.400 m2 4 800 €

Lahdinko


Lahdinko tekee tontin etsijään vaikutuksen upeilla peltomaisemilla ja vehreillä metsillään. Pääasiassa loivarinteisistä metsätonteista muodostuva alue sijaitsee vajaan parin kilometrin päässä kuntakeskuksen palveluista. Omakotitalotonttien koot ovat väljiä, joten tilaa riittää suuremmallekin talolle.

Lahdinko on hyvä paikka asua, mistä kertoo myös sen pitkä historia. Alueelta löytyy kotiseutumuseo idyllisine tuulimyllyineen. Tonttialueen keskellä kiertää pururata, joka innostaa lähtemään lenkille yksin tai yhdessä. Lahdingossa toimii aktiivinen kyläyhdistys, joka rakentaa mm. luontopolkua kyläläisten iloksi. Oppimisen iloa koetaan puolestaan läheisessä kyläkoulussa.

Tonttien pinta-alat:
2.589 – 3.331 m2

Tonttien hinnat:
7 € / m2

Lammenmäki


Lammenmäen asuinalue sijaitsee kauniin kangasmetsän siimeksessä, mutta silti lyhyen matkan päässä Vehmaan keskustasta ja sen palveluista. Kehittyvä asuinalue täyttää monen perheen toiveet: rauhallinen asuinympäristö ja tärkeimmät palvelut samassa paketissa. Alueen tonttien kirjo on monipuolinen, erikokoisia tasamaa- ja rinnetontteja – kaikki toinen toistaan houkuttelevampia.

Luonto on Lammenmäellä lähellä ja sitä on joka puolella. Siksi myös alueen ulkoilumahdollisuudet ovat sanalla sanoen mallillaan: hiihdä, lenkkeile tai harrasta hyötyliikuntaa sienestyksen ja marjastuksen parissa. Asuinaluetta kiertävä luontopolku kutsuu lapsiperheen yhteiselle retkelle vehreään luontoon. Polulle on merkitty 27 kiehtovaa kohdetta.

Tonttien pinta-alat:
1.543 – 2.048 m2

Tonttien hinnat:
3–7€ / m2

Ota yhteyttä


Kunnanjohtaja Ari Koskinen puh. 050 386 6142

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook