Kaava-alueiden omakotitalotontteja hintaan 1€/m2

Kaava-alueiden omakotitontteja myynnissä suoralla kaupalla hintaan 1 euroa/m2.

Tonttikampanjan sopimusehdot vuonna 2021 

Vehmaalla on tarjolla myös haja-asutusalueilla tontteja erillisten ehtojen mukaan erillisin hinnoin.

 

Rautila

Omaa rauhaa ja merellistä luontoa – siinä Rautilan viehättävyys pähkinänkuoressa. Valtakunnallisestikin arvokkaan kulttuurimaiseman sylissä sijaitsevalla alueella on 30 tonttia, joiden joukosta löytyy se täydellinen paikka myös sinun unelmiesi omakotitalolle.

Vehmassalmen äärellä sijaitsevan tonttialueen erikoisuus on kyläyhdistyksen rantasauna, joka hellii löylyillään asukkaita ympäri vuoden. Reippailu monipuolisissa ulkoilumaastoissa antaa virtaa arkeen ja uimaranta houkuttelee kesäisin loikoilemaan. Veneilyn ystävä vuokraa kulkupelilleen paikan venelaiturilta, kiven heiton päästä omasta ulko-ovesta. Myös Rautilan kulkuyhteydet ovat kunnossa ja esimerkiksi työmatka Turkuun tai Uuteenkaupunkiin taittuu tuossa tuokiossa.

Lammenmäki

Lammenmäen asuinalue sijaitsee kauniin kangasmetsän siimeksessä, mutta silti lyhyen matkan päässä Vehmaan keskustasta ja sen palveluista. Kehittyvä asuinalue täyttää monen perheen toiveet: rauhallinen asuinympäristö ja tärkeimmät palvelut samassa paketissa. Alueen tonttien kirjo on monipuolinen, erikokoisia tasamaa- ja rinnetontteja – kaikki toinen toistaan houkuttelevampia.

Luonto on Lammenmäellä lähellä ja sitä on joka puolella. Siksi myös alueen ulkoilumahdollisuudet ovat sanalla sanoen mallillaan: hiihdä, lenkkeile tai harrasta hyötyliikuntaa sienestyksen ja marjastuksen parissa. Asuinaluetta kiertävä luontopolku kutsuu lapsiperheen yhteiselle retkelle vehreään luontoon. Polulle on merkitty 27 kiehtovaa kohdetta.

Vinkkilä

Ydinkeskustassa kaikkien palveluiden lähellä sijaitsevat tontit.

  • Katso kartalta
  • Tonttien koot noin 800m2 – 1200m2
  • Muutamia vapaana, ole nopea!

 

Vehmaa – lähellä kaikkea!

Lisätietoa rakentamisesta löydät rakennusvalvontamme kautta

Ota yhteyttä
Kunnanjohtaja Ari Koskinen puh. 050 386 6142

 

Vehmaa tarjoaa laadukkaat palvelut kaikille ikäryhmille. Tutustu palveluihin verkkosivuillamme: