Siirry sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstin kokoa
  • Suurenna tekstin kokoa
Sivukartta
 
 

Ajankohtaista

Vehmaa hakee uutta kunnanjohtajaa

20.02.2024

Vehmaa hakee uutta kunnanjohtajaa

Taisteletko lohikäärmeitä vastaan vai niiden rinnalla? Hae Vehmaan kunnanjohtajaksi! Rekrytointi on auki 5.-28.2.2024.

Vehmaan kunta julistaa kunnanjohtajan viran auki 5.–28.2.2024.

Vehmaalle haetaan uutta kunnanjohtajaa johtamaan kuntaa kohti kestävää kasvua. Kunnanjohtaja vastaa kunnanhallituksen alaisuudessa kunnan toiminnasta, hallinnosta ja taloudesta. Vehmaan kuntaorganisaatiossa työskentelee noin 215 eri alojen ammattilaista neljällä päätoimialalla: hallinto- ja talous, tekninen, sivistys sekä maaseutu- ja lomitus. Näistä suurin on maaseutu- ja lomituspalvelut, jossa työskentelee yli puolet kunnan henkilöstöstä ja joka tuottaa lounaisen Suomen maaseutupalvelut noin 40 yhteistyökunnalle.  

Vehmaa tekee hedelmällistä yhteistyötä naapurikuntien, erityisesti Kustavin ja Taivassalon kanssa ja on aktiivisesti mukana paikallisessa elinvoimayhtiö Ukipoliksessa, maakunnallisessa kirjasto - ja seutukunnallisessa musiikki- ja kansalaisopistoyhteistyössä.

Hae kunnanjohtajaksi Vehmaalle

Viran kelpoisuusvaatimukset ja hakijoilta toivotut ominaisuudet on kuvattu yksityiskohtaisesti rekrytointi-ilmoituksessa. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee jättää 28.2. mennessä kuntarekry.fi /580799.

Virkaa hakeneiden haastattelut järjestetään maalis-huhtikuussa. Jatkoon valitut kunnanjohtajakandidaatit myös soveltuvuusarvioidaan. Kunnanvaltuusto pyrkii valitsemaan uuden kunnanjohtajan kokouksessaan 17.6.2024.

Vehmaa on 2300 asukkaan historiallinen maalaispitäjä Varsinais-Suomen sydämessä. Meillä on uudehko hirsikoulu, upeat lähiliikuntapaikat, kutsuva Tummamäen luontopolku sekä toimiva ja monipuolisesti palveleva kuntakeskus Vinkkilä. 

Rekrytoinnin aikataulu

Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 12.2.2024, että haastateltavat valitaan kunnanhallituksen kokouksessa 4.3.2024 ja haastattelut suorittaa kunnanhallitus.  Valintaprosessiin ei oteta mukaan konsulttia, mutta valittu joukko hakijoista soveltuvuustestataan. Haastattelujen jälkeen päätetään mahdollisesta videotehtävästä ja yleisötilaisuudesta/valtuuston kyselytunnista.